Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Momente dramatice Un adolescent, prins sub stabilopozi, în Saturn. Căutările au fost sistate! (galerie foto + video)

ro

22 Aug, 2016 08:52 5563 Marime text
În această dimineaţă, cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitate să intervină în staţiunea Saturn, pe plaja Cerna. Se intervine pentru o persoană care nu poate ajunge la mal.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 5, ora 17:44

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, anunță că au fost sistate căutările pentru tânărul de 17 ani, după mai bine de șapte ore. Băiatul a fost căutat atât de scafandri ISU, cât și de scafandri de mare adâncime de la Centrul de Scafandri din Constanța. 

UPDATE 4, ora 10.48

Se pare că adolescentul este din Reghin şi se afla la mare alături de părinţii săi. Curenții l-au tras în larg, până a rămas blocat sub stabilopozi.

UPDATE 3, ora 9.59

Pe plaja Cerna din Saturn se deplasează și scafandrii de intervenție din cadrul ISU Dobrogea.

UPDATE 2, ora 9.48
 
Conform unor noi date, tânărul este prins sub stabilopozi. În Saturn s-a deplasat şi o autospecială a pompierilor. Menţionăm că marea este extrem de agitată.

UPDATE 1, ora 9.10
 

Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre un adolescent, în vârstă de 17 ani. Din nefericire, acesta încă nu a fost scos la mal. 








Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii