Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră în Prima zi de Paşti Ostrov- Accident cu doi morţi. Iată cum a fost posibil

ro

05 May, 2013 19:50 3062 Marime text
Accident rutier mortal la Ostrov. Doua persoane au decedat la fata locului. Din cate se pare, o Dacie a intrat intr-un copac. O alta victima a fost preluata de noul elicopter al SMURD Constanta.

Oficial:

În jurul orelor 19.10, un bărbat, de 60 ani, din Băneasa, a condus un autoturism, pe DN 3 în afara localităţii Băneasa, către localitatea Ostrov. În momentul în care a ajuns la km 139, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers către dreapta sensului de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, decesul pasagerului dreapta faţă, bărbat, de 42 ani, din Băneasa, şi rănirea gravă a pasagerului spate, un bărbat, de 44 ani, din Băneasa.
Poliţiştii spun că şoferul poseda permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul implicat în accident. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 16 May, 2013 19:21 asa este MEMET era unchiul lui BILENTdar la volan nu era bilent ci memet.ce santamplat cum santamplat numai ei stiu .dumnezeu sai odihneasca dar pacat de copii care au ramas an urma.CHIRITA MARIAN are un baiat iar BILENT are 2 fete scumpe foc dar nu mai au tata.
  • gabriel 05 May, 2013 23:35 Eu am fost acolo la fata locului aceste persoane au fost vecii mei la 5 case departare soferul cu pasagerul din dreapta erau unchi iar cel din spate vecin diferenta de o casa departare se numeau Chirea , Memet si Bilent bilent era soferul .