Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţepari din Constanţa cercetaţi pentru fal şi uz de fals în județul Alba

ro

04 Oct, 2012 22:54 926 Marime text

Un bărbat şi o femeie din Constanţa sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba pentru înşelăciune, falsificarea de monedă sau alte valori, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Cei doi au înşelat şase firme din patru judeţe.

În data de 03.10.2012, în urma unei sesizări de înșelăciune primită prin apel de urgență 112, polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Municipiului Sebeș au identificat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Lancrăm autoturismul condus de Iosif N. de 39 de ani din municipiul Pitești, județul Argeș. În autoturism se mai aflau și Liliana L. de 42 de ani și Florică G. de 38 de ani, ambii din Constanța.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în autoturism bunuri de la o societate comercială din municipiul Alba Iulia, mai multe instrumente de plată falsificate, ştampile ale unor societăţi comerciale, documente de identitate false, precum şi aparatura electronică, posibil folosită la falsificarea de înscrisuri şi documente.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că Liliana L. și Florică G., prin mijloace frauduloase, respectiv prin folosirea de calităţi mincinoase şi identităţi false, ştampile şi instrumente de plată false, au indus în eroare un număr de 6 societăţi comerciale de pe raza judeţelor Alba, Hunedoara, Cluj şi Braşov, de la care au achiziţionat mărfuri pentru plata cărora au emis instrumente de plată falsificate, cauzand un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.500 lei.

Citeste AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii