Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer RATC, agresat de către călători! A fost transportat la spital

ro

18 Jul, 2018 13:19 10498 Marime text

Şoferul unui autobuz RATC a ajuns la spital după ce a fost agresat de către trei persoane. Inspectoratul Teritorial de Muncă anchetează modul în care s-a produs altercaţia. Conducereae RATC, prin directorul Bogdan Niţă, a precizat că a fost sunat şi numărul unic de urgenţă 112, ulterior făcându-se plângere la poliţie.
 
Şoferul de 59 de ani a intrat în conflict cu trei cetăţeni, în data de 15 iulie, după cum a precizat directorul regiei de transport, unul dintre aceştia rănindu-l pe angajat. Mai precis, i-a dat degetele de la mână peste cap, iar acesta şi-a pierdut capacitatea de a lucra o perioadă. A fost sunată poliţia şi ambulanţa care au trimis câte un echipaj. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar RATC a depus plângere pentru agresori.
 
Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa anchetează cele petrecute în timpul programului de lucru la RATC, comisia fiind numită de regie. În urma cercetărilor, se vor trage concluziile cu privire la modul în care s-a desfăşurat incidentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii