Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Refuz să devin o victimă!” Activităţi informativ-preventive, desfăşurate de poliţişti la Liceului Tehnologic ,,Carsium” din Hârșova

ro

07 Dec, 2018 11:12 1476 Marime text
Poliţiştii Bioului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, împreună cu lucrători ai Poliției orașului Hârșova, au fost joi, 6 decembrie, printre elevii Liceului Tehnologic ,,Carsium” din orașul Hârșova, unde au desfăşurat activităţi informativ-preventive. 

Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre aspecte privind răspunderea penală, prevenirea comportamentului antisocial, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în mediul şcolar și prevenirea victimizării elevilor, oferindu-le în acest sens materiale cu sfaturi preventive.
         
Pe parcursul activității, poliţiştii i-au încurajat pe tineri să poarte o discuție interactivă,  prilej pentru a le oferi acestora sfaturi şi răspunsuri tuturor întrebărilor.

Activităţile derulate se subscriu obiectivelor priorității naționale și locale de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor și Proiectului de prevenire a violenței domestice și a traficului de persoane ,,Refuz să devin o victimă!”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii