Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghosn, Renault-Nissan Nimeni nu a reușit să reproducă încă modelul de afacere Dacia

ro

09 Mar, 2015 22:21 3054 Marime text
Carlos Ghosn, directorul general al alianței Renault-Nissan, consideră că niciun alt producător auto nu a reușit să copieze modelul de afacere al Dacia, întrucât marca românească reprezintă „nu doar o gamă de mașini", ci „un întreg sistem", relatează Automotive News, citat de incont.ro.
 
„Ar trebui să-i întrebați pe cei care au spus că vor reproduce modelul de afacere al Dacia de ce nu au putut să o facă. Ce vă pot spune este că Dacia nu este doar o gamă de mașini. Este un sistem întreg, implementat integral pentru a avea rezultate în produsul finit, procesul de fabricație, lanțul de aprovizionare, marketing și vânzări. Mă bucur că nimeni nu a reușit să reproducă asta încă", a explicat Ghosn, într-un interviu pentru Automotive News, potrivit incont.ro.
 
Ghosn a afirmat că „profitabilitatea în industria auto apare atunci când oamenii nu pot să te copieze", precizând că Dacia generează o marjă operațională de două cifre. 

Directorul general al Renault-Nissan a arătat că este încrezător că alianța va depăși General Motors ca vânzări și va deveni al treilea producător auto la nivel mondial până în 2018, în ciuda dificultăților întâmpinate în prezent pe piețe precum Rusia, Brazilia și India. 

„Pe termen scurt, unele dintre piețele emergente nu evoluează în direcția bună, dar asta nu va dura la nesfârșit. Rusia are un potențial mult mai mare decât ceea ce arată piața astăzi. Când prețurile petrolului vor reveni la un nivel normal - pentru că astăzi prețul este nefiresc de scăzut - piața din Rusia se va extinde din nou", a declarat Ghosn. 


Sursa: incont.ro
Sursa foto: noticias.coches.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii