Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Teodor Meleșcanu va participa la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale Uniunii Europene

ro

29 Aug, 2018 22:15 1066 Marime text

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, va participa în perioada 30-31 august 2018, la Viena, la reuniunea informală Gymnich a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, găzduită de Președinția austriacă a Consiliului UE.

Printre subiectele ce vor fi abordate sunt teme de actualitate, precum evoluțiile din Orientul Mijlociu, relația transatlantică și Balcanii de Vest. Cu aceeași ocazie, miniștrii de externe europeni vor avea o sesiune comună de lucru cu miniștrii de externe din statele candidate, pe tema multilateralismului eficient, precizează MAE.

Conform tradiției, la discuțiile informale ale miniștrilor de externe este invitat să participe și președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, David McAllister.

La invitația ministrului austriac de externe, Karin Kneissl, ministrul Teodor Meleșcanu va participa alături de omologii europeni la un dejun informal de lucru, organizat în marja Gymnich, cu partenerii sud-est europeni și Turcia pe tema infrastructurii critice și a digitalizării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii