Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi bărbaţi cercetaţi după ce au furat dintr-un vagon CFR

ro

19 Sep, 2014 10:20 1473 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus ieri punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Alexandru Mihail Bugică, Dănuţ Enache şi Marius Cristian Şangău, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,  precum  şi faţă  de  inculpatul Dragoş Marin, cercetat  sub aspectul  săvârşirii  infracţiunii de  complicitate la furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpaţilor s-au reţinut următoarele:

În noaptea de 17 spre 18 septembrie, inculpaţii Alexandru Mihail Bugică, Dănuţ Enache şi Marius Cristian Şangău au sustras cantitatea de aproximativ 500 de kg de floarea soarelui din vagonul nr. 315393346897 ce se afla garat la linia nr. 5 a grupei A din  triajul staţiei CF Palas, cantitatea fiind  încărcată în saci de rafie.

Pentru a-i ajuta pe ceilalţi inculpaţi, inculpatul  Dragoş Marin s-a deplasat la faţa locului cu autoturismul personal, în vederea transportării bunurilor  sustrase, dar  aceştia  au  fost  prinşi  în flagrant de către  organele de  poliţie.

Procurorii precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii