Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerșetori sancționați de polițiștii locali din Constanța. Incredibil la ce variante apelau suspecții pentru a cerși (galerie foto)

ro

08 Jul, 2018 15:31 2124 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, în data de 08.07.2018, polițiștii locali au depistat o persoana majora , apta de munca ,care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de propriul copil pentru a solicita și obține ajutor material de la trecători din zona Bisercii Sf Maria de pe Bulevardul 1 Mai.

Echipajele de control au condus persoanele in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde  a fost solicitata prezenta unui reprezentant al DGASPC Constanta si s-au întocmit actele premergătoare in vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiuniii de “Folosirea unui minor in scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Noul Cod Penal.   

Politistii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor depistate secției de poliției competente teritorial.                                     

Tot, astăzi , o alta persoana a fost indentificata in timp ce  apela la mila publicului in intersecția Bd. Lăpușneanul/ str. Soveja simuland un handicap fizic la unul din membrele superioare, fapt pentru care a fost sancționată contravențional.

”Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii