Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazanciuc, despre modificarea Codului Penal „Nu cred că intenţia senatorului PSD Şerban Nicolae era de a pedepsi jurnaliştii”

ro

02 Oct, 2014 16:02 1972 Marime text
Ministrul Justiţiei a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Cluj, că nu consideră că senatorul PSD Şerban Nicolae vrea să pedepsească jurnaliştii. Declaraţi a fost făcută în contextul modificărilor Codului Penal pe care senatorul le-a cerut. Iniţiativa lui Şerban Nicolae se referă la faptul că dezvăluirea de informaţii care potrivit legii nu au caracter public dintr-o cauză aflată în curs de cercetare ar trebui pedepsită cu închisoarea. Cazanciuc a spus că intenţia parlamentarului era de a găsi o formulă de prevenire a scurgerilor de informaţii de la instanţe.
"Nu cred că intenţia senatorului era de a pedepsi jurnaliştii, ci de a găsi o formulă de prevenire a scurgerilor de informaţii de la instanţe. Cred că e nevoie de o dezbatere pe acest articol la Camera Deputaţilor, care să lămurească dacă ar trebui modificat sau eliminat.”, a declarat ministrul Justiţiei, citat de Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii