Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități informativ-preventive ale polițiștilor constănțeni la Școlile Gimnaziale nr. 33 ,,Anghel Saligny” și nr. 23 ,,Constantin Brâncoveanu” (galerie foto)

ro

28 Feb, 2019 09:27 1167 Marime text

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au vizitat Școlile Gimnaziale nr. 33 ,,Anghel Saligny” și  nr. 23 ,,Constantin Brâncoveanu” din Constanța, unde au desfășurat activităţi informativ-preventive.
 
Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre subiecte privind răspunderea penală și contravențională a minorilor, prevenirea violenței și bullying-ului în mediul școlar.
 
Activitățile au fost desfășurate în parteneriat cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Gărzii de Coastă, care au oferit recomandări legate de traficul de persoane și privind legislația Poliției de Frontieră.
 
Activităţile derulate se subscriu obiectivelor Programului  de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și a Proiectului preventiv ,,Pregătiți pentru viață”.

Sursa foto: IPJ Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii