Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Carambol pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

14 Mar, 2014 14:15 2233 Marime text
Carambol pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Trei mașini au fost implicate ieri noapte într-un accident rutier soldat cu două victime. Potrivit martorilor, vinovat este un tânăr care nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulație și care ar fi frânat intenționat.
 
“Dacia Nova a intrat fără să semnalizeze în depășire, pe banda a doua, i-am dat flash-uri ca să înțeleagă că a făcut un gest necugetat. A frânat în fața mea brusc, am încercat să-l evit ca să nu intru, dar venea o mașină din spate care m-a lovit pe mine. Și asta e istoria. Sunt convins sută la sută că a frânat intenționat, pentru că am o mare experiență la volan și cunosc bine șmecheriile băieților mai tineri”, a spus unul dintre șoferii implicate în accident.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane. Una dintre ele a fost dusă de ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, acuzând dureri ale coloanei vertebrale. Chiar dacă șoferul nu a dorit să facă niciun fel de comentariu în fața camerei de filmat, acesta a avut discuții aprinse cu ceilalți șoferi, care-l acuzau că a provocat accidentul în mod intenționat. Niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu a consumat băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii