Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

ro

05 Apr, 2024 08:15 691 Marime text
Pe strada Baba Novac din Constanța, porțiunea dintre Aurel Vlaicu și zona Kamsas-Primo, sunt momente în care abia poți respira!

 
Aerul este extrem de poluat, iar de vină sunt lucrările, care durează de prea mult timp și unde nu se respectă prevederile legale în ceea ce privește prevenirea dispersiei particulelor în suspensie, susține președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.
 
„Am sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac pentru că afectează sănătatea locuitorilor și a persoanelor care tranzitează cartierul.
 
Constanța a ajuns de ceva vreme un oraș blocat, cu trafic haotic și sensuri unice răsărite peste noapte, cu parcuri betonate și acoperit de praf. Un combinație periculoasă pentru sănătatea constănțenilor", a afirmat Ion, care candidează la Primăria Constanța din partea Alianței Dreapta Unită.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii