Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La început de an şcolar, elevii din Siminoc au primit rechizite (galerie foto)

ro

22 Sep, 2016 00:00 2463 Marime text
Primarul oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu, a vrut să le facă o surpriză elevilor care învaţă în satul Siminoc, localitate arondată Primăriei, a cărei activitate o coordonează. Festivitatea de deschidere a noului an şcolar a fost organizată la Căminul Cultural din sat, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulţimea de elevi, părinţi şi profesori ce au dorit să participe la eveniment. Micuţii erau emoţionaţi şi foarte grijulii cu buchetele de flori pe care, odată ajunşi în sălile de curs, urmau să le ofere cadrelor didactice.
 
Conform tradiţiei, un preot a ţinut o slujbă prin care a vrut să-i binecuvânteze pe cei care începeau noul an şcolar. De la Căminul Cultural, cu mic cu mare s-au îndreptat spre şcoală, unde îi aşteptau pe bănci rechizitele, noile manuale şi ghiozdane roz pentru fetiţe şi albastre pentru băieţei. „Este al doilea an în care susţinem învăţământul preuniversitar din localităţile Murfatlar şi Siminoc, prin programul de rechizite şcolare destinat tuturor copiilor din învăţământul preşcolar şi celor ce urmează cursurile claselor 0 - VIII”, ne-a mărturisit şeful administraţiei publice locale, Valentin Saghiu.
 
Încântaţi de surprize, majoritatea elevilor i-au dat de înţeles primarului Saghiu că, la finalul anului şcolar, numărul premianţilor va creşte, iar notele obţinute vor fi mai bune. Convins că educaţia tinerei generaţii este esenţială pentru viitorul comunităţii, edilul şef al urbei i-a îndemnat pe elevi să înveţe cât mai bine şi să fie conştiincioşi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii