Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul crede că înfrângerea cu Gloria Băneasa a fost un accident

ro

30 Mar, 2017 15:45 3327 Marime text
Gică Mina, unul dintre antrenorii liderului Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, este de părere că înfrângerea cu Gloria Băneasa a fost un accident.
 

„Ne-a lăsat un gust amar. Nu ne aşteptam. Trebuie să trecem peste acest moment. Sperăm să nu se mai repete. Cam toată echipa a prins o zi slabă. Fotbalul ne-a pedepsit", a zis Gică Mina.

 

„După 21 de victorii consecutive, poate la acest meci ne-a dăunat lipsa de atitudine, iar Doamne Doamne ne-a dat un băţ peste picioare. Sperăm să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut la Băneasa. A fost un accident, care sunt sigur că nu se va mai repeta", a declarat şi mijlocaşul Ionuţ Florea, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai SSC Farul.

 
Cosmin Şişcu, directorul sportiv al SSC Farul, a arătat că 99% meciul de baraj pentru accederea în Liga a 3-a se va disputa pe stadionul Farul, la care se lucrează pentru îmbunătăţirea suprafeţei de joc. SSC Farul a depus proiecte pentru accesarea de fonduri de la bugetul local şi are speranţe că acestea vor fi avizate. De la 1 iulie va demara şi proiectul Academiei SSC Farul, unde sunt aşteptaţi copii care vor să practice fotbalul.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii