Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme pentru „marinari" înainte de jocul cu Otopeni

ro

25 Mar, 2011 02:33 1618 Marime text
farul.jpgFC Farul (locul 7) şi CS Otopeni (locul 8) se află la egalitate de puncte în clasamentul Seriei I, fiind despărţite de golaveraj

După umilinţa contra Ceahlăului, formaţia antrenată de Gheorghe Butoiu are probleme mari de lot înainte de partida din deplasare cu CS Otopeni, din etapa a XIX-a a Ligii a II-a, defensiva şi linia de mijloc fiind cele mai afectate.

După un debut de retur promiţător, cu un egal contra Viitorului şi o victorie pe terenul celor de la FC Botoşani, FC Farul a primit etapa trecută o lovitură dură, chiar în faţa propriilor suporteri, din partea liderului Seriei I, Ceahlăul. Problemele au continuat însă şi după meci, trei jucători constănţeni devenind incerţi pentru următorul joc din campionat, alăturându-se lui Ion Barbu şi lui Abuzătoaie pe lista jucătorilor indisponibili. Astfel, pentru meciul de la Otopeni, Farul nu va putea conta pe Ionuţ Lupu şi pe Florin Buzea, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, pe Abuzătoaie, Vajou şi Ion Barbu, accidentaţi. Singurul câştig este revenirea lui Dan Zdrâncă în poarta Farului, după accidentarea din meciul din prima etapă a returului, cu FC Viitorul. În lipsa altei soluţii de moment, Gheorghe Butoiu va apela la juniorii din pepiniera proprie pentru a completa lotul pentru jocul cu Otopeni. „O să fie un meci foarte greu. Din păcate, avem mulţi jucători care nu vor juca, fiind suspendaţi sau accidentaţi. Sperăm însă să nu pierdem la Otopeni", a declarat atacantul „marinarilor" Sorin Dutciuc, potrivit sport365.ro. „Vrem să ne revanşăm după ruşinea pe care am îndurat-o cu Ceahlăul la Constanţa. Sâmbătă nu putem decât să trăim cu speranţa. A fost o întâmplare meciul cu Ceahlăul, iar dacă vom continua la fel atunci ne punem întrebări. Personal am făcut meciuri bune împotriva celor din Otopeni, mai ales cu Delta Tulcea", a spus şi colegul lui Dutciuc din atacul Farului, Ştefan Ciobanu. Dacă „marinarii" speră să-şi refacă moralul după înfrângerea cu Ceahlăul, cu un rezultat pozitiv mâine, de partea cealaltă, formaţia pregătită de Tudorel Dumitru vine tot după un eşec, primul din acest retur, pe terenul celor de la FC Snagov. Se anunţă astfel o partidă extrem de echilibrată, având în vedere situaţia din clasament a celor două echipe. După 18 etape, FC Farul ocupă locul 7 în ierarhia Seriei I, cu 24 de puncte, la egalitate cu formaţia ilfoveană, care se află pe poziţia a opta. Cele două formaţii sunt despărţite de golaveraj. Partida dintre CS Otopeni şi FC Farul va avea loc mâine, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Avram, la centru, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Iulian Radu (toţi din Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte). Observatorii meciului au fost desemnaţi Mihai Prunariu (Târgu Jiu) şi Mario Agiu (Bucureşti).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii