Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incidente la meciul HC Dobrogea Sud - Dinamo „Ne deranjează că a fost invocat din nou numele Farului“

ro

27 Apr, 2017 10:03 5738 Marime text
În legătură cu incidentele care au avut loc aseară, la partida de handbal masculin HC Dobrogea Sud - Dinamo, s-a lansat varianta că suporterii oaspeţilor ar fi fost provocaţi de fani farişti. Suporter Spirit Club Farul a emis în această dimineaţă un comunicat de presă în care îşi face publică poziţia vizavi de această situaţie.

„Cu privire la incidentele produse ieri, 26.04.2017, la partida de handbal dintre H.C. Dobrogea Sud şi Dinamo Bucureşti precizăm următoarele:

1. Ne deranjează faptul că a fost invocat din nou numele Farului ca factor generator al unei situaţii conflictuale. Deşi nu putem exclude total posibilitatea ca susţinători ai Farului să-i fi provocat pe fanii dinamovişti, suporterii fostei echipe FC Farul şi ai SSC Farul nu participă la meciurile de handbal ale HCDS, cel puţin nu într-un cadru organizat. De altfel, nu noi, ci fanii unei alte echipe din judeţul Constanţa şi-au arătat public susţinerea faţă de această echipă.

2. Considerăm că cea mai credibilă sursă de informare cu privire la acest eveniment este comunicatul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa unde sunt precizate clar părţile implicate în conflict precum şi faptul că a fost unul spontan. 

3. În cele 26 de etape scurse până acum în Campionatul Ligii a IV-a, suporterii Farului au avut mereu o conduită ireproşabilă, atât la meciurile pe teren propriu, cât şi în deplasare, fapt certificat prin lipsa sancţiunilor de la instituţiile abilitate. Cu siguranţă nu am fi periclitat imaginea bună pe care am reuşit să o creăm, cu atât mai mult nu în timpul unui eveniment sportiv care pentru noi nu are nicio miză!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, este textul comunicatului. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii