Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud şi CSU Neptun susţin astăzi meciuri oficiale

ro

01 Feb, 2017 00:00 1544 Marime text
Vicelidera Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, susţine astăzi primul meci oficial din acest an. Echipa constănţeană întâlneşte pe teren propriu, în Sala Sporturilor, HC Odorhei, în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul începe la ora 17.00, iar biletul de intrare la meci costă 10 lei.
 
HC Odorhei se află pe poziţia a treia în clasamentul primei divizii. În meciul din turul de campionat, jucat în etapa a cincea, pe 24 septembrie 2016, HC Dobrogea Sud s-a impus în propriul fief în faţa lui HC Odorhei cu 31-30.
 
„Vă aşteptăm alături de noi la primul meci oficial din anul acesta. Cu siguranţă, va fi un meci frumos, fapt pentru care vă invităm la sală. Avem nevoie de sprijinul şi susţinerea voastră!“, li s-au adresat fanilor cei de la HC Dobrogea Sud.
 
Tot astăzi, au meci oficial şi handbalistele de la CSU Neptun Constanţa, care întâlnesc în deplasare, de la ora 12.00, ACS UAIC CNOT Iaşi, partida fiind o restanţă din etapa a zecea a Diviziei A. Întâlnirea nu s-a disputat la data iniţială din pricina vremii nefavorabile, care a făcut imposibilă deplasarea CSU Neptun la Iaşi. Cu victorii în cele două meciuri jucate în acest an, echipa constănţeană ocupă în ierarhie locul şapte, cu 18 puncte, în vreme ce ACS UAIC CNOT Iaşi se află pe poziţia a 12-a, cu trei puncte.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii