Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florinel Coman lipseşte, surprinzător, de la Naţională FC Viitorul II s-a calificat în semifinalele „Cupei Juventus“

ro

14 Feb, 2015 00:00 1224 Marime text


Liderul Seriei Vest a Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, FC Viitorul II, a încheiat pe locul secund faza grupelor la „Cupa Juventus“ şi a acces în semifinalele competiţiei.


În ultimul meci din serie FC Viitorul II a întâlnit, ieri, echipa CS Ştefăneşti, cu care a remizat, scor 2-2 (0-2). Golurile formaţiei constănţene au fost marcate de Sergiu Neacşa (60) şi Alexandru Cicâldău (79). Au evoluat pentru FC Viitorul II: Tordai - Torişte (68 Băluţă), Hodorogea, Vasiu, Perju - Vaştag (75 Iacob), D. Gheorghe (75 Casap) - Neacşa (62 Tudoran), Vînă (78 Cicâldău), Cruceru - Cioablă (46 Coman). În celălalt meci din grupă, Gloria Popeşti Leordeni - Sportul Studenţesc 4-0. Clasament final Seria I: 1. Gloria Popeşti Leordeni - 6p, 2. FC Viitorul II - 5p, 3. CS Ştefăneşti - 4p, 4. Sportul Studenţesc - 1p. Gloria Popeşti Leordeni şi FC Viitorul II s-au calificat în semifinalele „Cupei Juventus“, programate luni (de la orele 10.30 şi 13.30). Adversarele din semifinale se vor stabili sâmbătă, zi în care se vor disputa partidele ultimei etape în Seria a II-a.

Coman - „Este decizia selecţionerului“

Pe adresa Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ au sosit şapte telegrame de convocare la lotul naţional Under-17 al României. Pentru cele două meciuri test pe care România U-17 le va disputa în compania formaţiei similare a Scoţiei, selecţionerul Bogdan Vintilă i-a convocat pe Tiberiu Căpuşă, Virgil Ghiţă, Szabolcs Kilyen, Ianis Hagi, Carlo Casap, Andrei Ciobanu şi Robert Grecu. Surprinzător, de pe lista celor şapte nume lipseşte cel al atacantului Florinel Coman, o prezenţă de altfel constantă la lotul naţional. Prin evoluţiile sale foarte bune la juniorii A şi prin cele peste 20 de selecţii la lotul 1998 al naţionalei (este golgheterul generaţiei sale), Florinel Coman a făcut pasul către echipa de seniori. În plus, la preliminariile Campionatului European disputate la Andorra, atacantul a înscris patru goluri în trei meciuri, fiind clasat de către UEFA pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor U-17 (locul 1 fiind ocupat de un italian - cu cinci goluri). „Îmi pare rău că nu am fost convocat, dar este decizia selecţionerului şi nu îmi rămâne decât să mă conformez şi să muncesc în continuare la fel de mult ca şi până acum. Dacă pe viitor voi fi din nou chemat la lot, voi răspunde cu cea mai mare plăcere“, a spus Florinel Coman pentru academiahagi.tv. Cele două partide de verificare sunt programate la Glasgow, pe 24 februarie (de la ora 19.00), şi pe 26 februarie (de la ora 15.00). Reunirea lotului este programată la Mogoşoaia, pe 18 februarie, la ora 13.00.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii