Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicalul cu Delta Dobrogea Tulcea, la Constanţa FC Farul joacă, astăzi, la Cernavodă

ro

11 Feb, 2015 00:00 2314 Marime text
FC Farul susţine, astăzi, primul meci amical al perioadei de iarnă, întâlnind la Cernavodă, de la ora 11.00, formaţia Axiopolis Cernavodă, vice-lidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa. Tot astăzi, „marinarii“ încheie cantonamentul desfăşurat la un hotel din Mamaia. La Cernavodă, antrenorii Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina nu vor putea folosi şase jucători (Fl. Pătraşcu, Miron, Caciandone, Băjan, Igiroşanu şi V. Ion), în vreme ce în privinţa celui de-al treilea portar, tânărul Dinu, s-a luat hotărârea să nu fie deplasat la meci, ci să fie lăsat acasă, la antrenament.

Florin Pătraşcu se confruntă cu o răceală puternică, sperându-se însă ca, de astăzi, să poată lucra cu preparatorul fizic Gheorghe Avram. Miron s-a ales cu o lovitură la genunchi în jocul-şcoală de pe terenul sintetic, problemă care s-a agravat, jucătorul având program lejer. În urma vizitei medicale de luni, Caciandone trebuie să repete un control cardiac. La Băjan e vorba de vechea sa problemă la tendon, fundaş dreapta fiind menajat. Igiroşanu e şi el bolnav, fiind trimis acasă din cantonament, pentru tratament, iar Valentin Ion are o leziune fibrilară şi a primit şapte zile de pauză.

Sâmbătă, 14 februarie, Farul dispută un nou amical, cu Delta Dobrogea Tulcea (locul doi în seria secundă a Ligii a III-a). Partida va fi găzduită de stadionul „Farul“, de la ora 11.00. În afară de acest joc, „marinarii“ mai au în program două dispute de verificare, miercuri, 18 februarie, cu Înainte Modelu (Liga a III-a, locul 7), la Constanţa, şi sâmbătă, 21 februarie, cu Dunărea Călăraşi (Liga a III-a, locul 1), în deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii