Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box Bute vrea sa boxeze acasa

ro

26 Apr, 2010 21:55 1584 Marime text

bute26_04.jpgCampionul mondial IBF, Lucian Bute, a sosit, luni, la Bucureşti, el declarând, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că îşi doreşte ca următorul său meci să îl dispute în România, informează Mediafax.

„Îmi doresc foarte mult să boxez în România şi cred că a sosit momentul ca eu să boxez aici. Din cât am văzut, cei de la Interbox sunt de acord cu organizarea unui astfel de meci şi sper ca până la urmă el să se realizeze. Nu ştiu exact unde ar putea fi organizat un asemenea meci pentru că cea mai mare sală din România este Polivalenta, unde intră 4.000-5.000 de spectatori. Dacă acest meci se va ţine pe un stadion, va fi mult mai diferit pentru că eu nu am boxat niciodată afară. Sper totuşi ca meciul să aibă loc într-un loc unde pot veni cât mai mulţi suporteri", a spus Lucian Bute.

Pugilistul român a afirmat că nu se teme de niciun adversar pentru viitorul său meci."Eu sunt deschis să boxez împotriva oricărui adversar indiferent de numele acestuia. Eu mă consider cel mai bun pugilist la categoria supermijlocie şi cel mai greu adversar sunt chiar eu. În rest, sunt pregătit să boxez împotriva oricui", a mai spus el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii