Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GPeC Summit - 16, 17, 18 mai 2017 - primii speakeri anunțați Trei zile de e-commerce premium cu cei mai buni specialiști români și internaționali

ro

24 Apr, 2017 00:00 6412 Marime text
Informație relevantă, aplicabilă imediat în business-ul tău online“ este principiul pe care se va desfășura GPeC Summit, cel mai mare eveniment dedicat comerțului online și strategiilor de marketing digital, în perioada 16 - 17 - 18 mai 2017, la Crystal Palace Ballrooms, București.
 
Avem deja primele nume ce vor urca pe scena GPeC 2017, speakeri excepționali care vin pentru prima dată în România sau au mai fost și vrem să îi revedem.

ROB SIEFKER - director al departamentului de fidelizare a clienților Loyalty Team, Zappos 

Zappos este unul dintre cei mai mari retaileri online de fashion la nivel global, înființat în 1999 sub numele de ShoeSite.com. Zappos va fi prezent pentru prima dată în România la GPeC Summit 2017 prin Rob Siefker, persoana cea mai potrivită pentru a împărtăși secretele Zappos despre cum să creezi experiențe memorabile clienților tăi.
 
Rob va susține un keynote de o oră de pe scena GPeC, în data de 16 mai 2017: Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing. De neratat de către orice magazin online!

TOMI AHONEN - cel mai apreciat expert în Mobile din lume, conform FORBES 

Tomi T. Ahonen este considerat de prestigioasa publicație Forbes drept „expertul numărul 1 în Mobile la nivel mondial“, fiind autorul a nu mai puțin de 12 cărți - toate bestseller - și deținătorul recordului absolut în industria telecom pentru cel mai rapid vândută carte din istorie.
 
Tomi este citat în peste 170 de cărți de specialitate și a vorbit la peste 350 de conferințe în mai mult de 100 de orașe din peste 60 de țări de pe cele șase continente locuite. Părerile și analizele lui despre tot ce ține de Mobile au fost publicate în peste 500 de articole ale prestigioaselor Wall Street Journal, Business Week, The Economist și Financial Times.
  
Pe 16 Mai 2017, piața de e-commerce are șansa unică de a-l asculta și a-l întâlni în persoană pe Tomi Ahonen, pentru prima dată în România la GPeC Summit. Tomi va susține un keynote special despre ultimele tendințe în Mobile Commerce: The Rapidly Changing Nature of Mobile Commerce: When Mobile Money Meets Augmented Reality.
 
Prezentarea excepțională va fi presărată cu exemple adaptate la piața din România, dar va fi și vizionară - Tomi discutând despre efectele concrete ale noii tehnologii - Augumented Reality și implicațiile AR în afacerile online.

KARL GILIS, co-fondator AGConsult 

Karl Gilis este co-fondator al AGConsult, una dintre cele mai cunoscute agenții de usability și optimizarea conversiilor din Belgia. Sătul de speculații și opinii bazate pe feeling, Karl a devenit obsedat de A/B Testing și face optimizări de site-uri bazându-se doar pe cercetări și pe rezultate măsurabile, mai ales că testele îi permit să vadă concret impactul soluțiilor propuse și al schimbărilor din site.
 
Pe 16 mai, Karl va urca pe scena GPeC Summit cu o prezentare nouă care continuă keynote-ul de anul trecut: How to seduce your visitors to buy (more)?
 
Ne așteaptă 45 de minute de exemple și sfaturi practice despre cum să scrii conținut persuasiv, despre psihologia prețurilor, despre scarcity, dar vom vedea și de ce și cât de important este așa-numitul „social proof“ pentru transformarea vizitatorilor în clienți.
 
Mai multe detalii despre primii speakeri anunțați pentru ediția GPeC Summit 16 - 17 - 18 mai găsiți pe site-ul GPeC 
 
În foarte scurt timp vom afla numele tuturor speakerilor pe care îi vom întâlni la GPeC Summit 16 - 17 - 18 mai și vă vom ține la curent! Se anunță trei zile de e-commerce premium de la cei mai buni specialiști români și internaționali!
 
Profită de oferta Early-Bird valabilă până pe 7 mai inclusiv și ia-ți biletul de acces la GPeC Summit! Din experiența de 11 ani de până acum, îți spunem că locurile se epuizează rapid!
http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-mai/
 
Sursă foto și texthttp://www.gpec.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii