Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telegraf Weekend incendiar, în Mamaia. Fashiontv Summer Festival

ro

05 Aug, 2011 12:15 1075 Marime text

Cea mai mare şi cea mai fashion petrecere de pe litoral, Fashiontv Summer Festival, transmisă în direct şi în exclusivitate de Neptun TV, se deschide, în această seară, în piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia, unde, timp de trei zile, cu începere de la ora 21.00, turiştii şi constănţenii sunt invitaţi să se distreze la superlativ.

Caravana Fashiontv. Debutul seriei de manifestări din cadrul festivalului a fost anunţat, încă de ieri seară, de Caravana Fashiontv. Turiştii, din maşini sau ieşiţi la promenadă, au avut cu ce să-şi încânte privirea: fete superbe, îmbrăcate în costume de baie sexy şi fluturând steguleţe cu însemnul Fashiontv Summer Festival, maşini de teren decapotabile, limuzine, deja cunoscutul car alegoric al clubului Bellagio, motoare şi mult... sex-appeal. În maşina sa de teren U.S. Army, primarul Constanţei, Radu Mazăre, flancat de fete frumoase, a condus caravana pe traseul Cazino - Perla şi înapoi, fiind în centrul atenţiei sutelor de turişti. La întoarcere, pe faleză, Mazăre a fost permanent în prim-plan, iar unele doamne, mai timide, dar fane înfocate, şi-au pus soţii să-l pozeze pe carismaticul primar. „Eu zic că este una dintre cele mai bune modalităţi de a atrage turiştii în Mamaia", a spus Radu Mazăre.

„Mi-am probat costumul (...)! Botezatu este artist". „Mi-am probat costumul şi îmi vine... perfecţiune. Nu a trebuit să fac absolut nicio modificare. Botezatu este artist", a dezvăluit primarul Constanţei.

Începând de astăzi, de la ora 21.00 şi până duminică, peste 100 de modele vor defila pe un podium de 50 de metri, pentru a prezenta creaţiile unor designeri români consacraţi, precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, precum şi ale unor creatori de renume internaţional, în cadrul unui show extraordinar realizat sub egida Primăriei Municipiului Constanţa şi a Fashiontv. În fiecare seară de festival, atmosfera glamour va fi întregită cu un joc de lumini de înaltă clasă, muzică de cea mai bună calitate şi, la final, cu o petrecere Fashiontv. Pentru constănţenii şi turiştii de toate vârstele vor avea loc prezentări de modă, dar şi concursuri de frumuseţe în cadrul cărora va fi aleasă şi „Miss Litoral". Noutatea acestui eveniment este dată de concursul internaţional „Most Liked Model Awards".

Prezent, marţi, la conferinţa de presă care a anunţat deschiderea festivalului, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a ţinut să le mulţumească tuturor organizatorilor Fashiontv, tuturor designerilor, hotelierilor şi deţinătorilor de cluburi, care susţin acest eveniment. Astfel, Primăria Municipiului Constanţa mulţumeşte pentru sprijinul acordat în organizarea Fashiontv Summer Festival hotelurilor: Summer Land, Malibu, Golden Tulip, Palm Beach, Flora, Balada Nej, Bavaria Blu, Florida, Palas, Pelican, Blue Beach, Prestige, Turist, Dacia Sud, Perla, Tomis, Dorna, Piccadilly, Megalos, Royal, Delta, Oxford, Ovidiu.

www.telegrafonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii