Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Tusac, pe făraşul alianţei PSD-PNL

ro

07 Mar, 2011 12:20 843 Marime text

În ceea ce priveşte municipiul Mangalia, Gheorghe Dragomir a anunţat că viitorul primar „va fi cu siguranţă liberal". El a prezentat rezultatele unui sondaj realizat la nivelul Mangaliei din care reiese că liberalii Sorin Andrei cu 6% şi Viorel Oleniuc cu 23,4% aduc, adunat, PNL-ului aproape 30% din încrederea populaţiei din Mangalia care a participat la sondaj.

Actualul primar, Claudiu Tusac nu atinge decât 21,8 procente. Cel mai mare procentaj îl are, însă, fostul primar PDL, deputatul Zanfir Iorguş, el fiind primul pe lista preferinţelor politice ale locuitorilor din Mangalia cu un procentaj de 33%.

Întrebat ce va întâmpla cu oraşele unde există probleme la semnarea protocolului, în special în legătură cu situaţia Năvodariului, unde Jean Paul Tucan nu a participat la semnare, Dragomir a răspuns că „cine nu semnează ce a votat va fi exclus din partid".

„Membrii partidelor sunt obligaţi să respecte protocolul, iar liberalii care nu se conformează pot fi excluşi din partid la 48 de ore după încheierea protocolului. Cine nu semnează ce a votat poate fi exclus din partid", afirmă liderul liberal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii