Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi a vorbit despre fiul său, Ianis „Ce au scris unii în ziare au fost doar răutăți, prostii și minciuni“ (VIDEO)

ro

06 Mar, 2024 16:21 1062 Marime text

Gheorghe Hagi a vobrit astăzi, 6 martie 2024, despre situația fiului său. Ianis, international al României și jucător în prima ligă a Spaniei, la Alaves, unde este împrumutat de Glasgow Rangers.

În primul rând, Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Când a început noul an competițional, cu câteva zile înainte de a se termina transferurile s-a întâmplat ceva, la Rangers, și bineînțeles că a rămas surprins. A reacționat cât poți reacționa în perioada de vară în trei zile, o săptămână. S-a dus într-o campionat primnul, al doilea din lume. A jucat în acest an competițional 27 de meciuri, de când a început pregătirea până în momentul de față, țineți cont, după un an de accidentare, când multă lume nu mai credea. A apărut la echipa de club cât a putut apărea, meciurile când a jucat titular le-a făcut foarte bine.

Chiar dacă nu are reușite și nu s-a impus ca titular în momentul de față, a fost pentru că echipa lui a jucat foarte bine, iar el în septembrie, octombrie, noiembrie a fost la echipa națională. Pe fiecare lună, el a lipsit cel puțin zece zile de la echipa de club, fiind jucător nou. Adaptarea lui a durat mai mult, într-un fotbal de elită, cel mai bun. A apărut de 21 de ori, uneori titular, uneori mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam, ăsta e singurul adevăr.

Restul, tot ce s-a zis în ziare, de unii, sunt doar răutăți, prostii și minciuni. S-a ajuns până acolo încât să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis! El are contract cu Rangers, iar la vară e jucătorul lui Rangers. Când s-a votat, Ianis a ieșit în sondaj că e dorit de toți. Nu e că nu are echipă și în ghilimele în salvează tata. Asta nu se mai poate. Îmi vine să rând, nu știu ce să mai fac. Nici dacă vrem, nu mai poate veni înapoi. Ianis a ajuns la un nivel, e în primii trei jucători ai României ca experiență internațională, a menționat Gheorghe Hagi pe această temă.


Declarațiile în întregime le puteți urmări mai jos.   

Sursa foto: Instagram (Ianis Hagi)

Citește și:


La cinci ani de la debutul sub tricolor, Ianis Hagi și-a îndeplinit visul cel mare. „Mergem la Euro, România!“ 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii