Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD Constanţa va avea candidaţi pentru toate cele 14 colegii Gică Slabu vrea un loc în Parlamentul României

ro

20 Sep, 2012 01:00 2531 Marime text
PPDD_-_Gica_Slabu.jpgOrganizaţia PP-DD Constanţa a susţinut ieri o conferinţă de presă cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţarea formaţiunii politice. Potrivit declaraţiilor lui Ion Radu, secretarul executiv al PP-DD Constanţa, în urmă cu exact un an se dădea pronunţarea definitivă pentru înfiinţarea partidului.

În contextul evenimentului de ieri, liderul PP-DD Constanţa, Gică Slabu, a declarat că scorul obţinut de partid la alegerile locale din vara acestui an este îmbucurător, deşi se aşteptau rezultate mai bune, undeva în jurul procentului de 15%. În urma scrutinului din iunie, PP-DD a reuşit să câştige, în judeţul Constanţa, 91 de mandate de consilier local. Acestora li se adaugă trei fotolii de consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, precum şi trei în Consiliul Judeţean.

În această ordine de idei, Slabu a menţionat că partidul va avea, la Constanţa, candidaţi pentru toate cele 14 colegii de parlamentari - zece de deputat şi patru de senator. Aceştia vor fi anunţaţi, cel mai probabil, spre sfârşitul săptămânii viitoare. În ceea ce-l priveşte, Slabu nu a făcut un secret din faptul că intenţionează să candideze, fiind vorba despre un colegiu pentru Senat, din mediul urban.

Alegeri amânate

PPDD_1.jpg

La conferinţa de ieri a participat şi Dede Perodin, consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa. El şi-a cerut public scuze pentru declaraţiile făcute în contextul alegerilor pentru conducerea Organizaţiei Municipale a PP-DD Constanţa, alegeri care, de altfel, au degenerat într-un scandal, Organizaţia Municipală dizolvându-se la momentul respectiv.

Ieri însă, Gică Slabu a declarat că alegerile pentru noul Biroul Permanent Local nu vor mai avea loc la finalul acestei săptămâni, aşa cum a fost iniţial anunţat, şi că, potrivit unei note interne, ale au fost amânate până după alegerile generale din 9 decembrie. Până atunci, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale rămâne Gabriel Candindatu.

Mavrodin curtează PP-DD?

În sediul partidului s-a aflat ieri şi Nicolae Mavrodin, preşedintele Asociaţiei Haiducilor. Liderul PP-DD Constanţa a declarat că Mavrodin ar intenţiona să facă partidului o propunere: „Ne-aşteaptă cu o propunere. Suntem deschişi la orice propunere", a precizat Slabu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii