Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:40 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PND

ro

14 Mar, 2016 17:40 852 Marime text
Partidul Național Democrat - Organizația Județeană Constanța salută decizia viceprimarului orașului Negru Vodă, Marin HRISTOAIE, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat(PND). Împreună cu apreciatul lider local se alătură întreaga structură orășenească a fostului PP-DD.

  Precizăm faptul că filiala Negru-Vodă a PND reprezintă cea mai importantă forță de opoziție din orașul amintit în lupta cu marile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală; la ultimele alegeri parlamentare, organizația condusă de Marin Hristoaie a ocupat locul secund în teritoriu.
  Viceprimarul Marin Hristoaie ocupă această funcție de la 1 februarie, data când s-a vacanțat postul eliberat de fostul primar al orașului, psd-istul Ion Nicolin, prin decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) care l-a declarat incompatibil deoarece ar fi exercitat simultan atât funcţia de primar, cât şi cea de reprezentant în Adunările Generale ale Acţionarilor SC RAJA SA. A fost singurul consilier care s-a implicat în câteva proiecte locale, cele mai recente vizând strategii de dezvoltare prin care se urmărește creșterea economică, creearea de locuri de muncă, scăderea taxelor, ridicarea nivelui de viață al locuitorilor.

  Președintele PND Negru-Vodă, Marin Hristoaie, de profesie inginer C.F.R.-ist, fost șef la Revizia de Vagoane din 1998 până în 2010, anul pensionării. Se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități(http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2008/1156%20Hristoaie%20Marin.pdf), este un profesionist în domeniul de activitate, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Are doi fii, ambii ofițeri: unul în armată, celălalt de cursă-lungă în marina comercială. Este legat pe viață de orașul Negru-Vodă, în tinerețe luptând chiar ca sportiv de performanță în echipa de fotbal locală. 
  Marin Hristoaie, un lider complet: Partidul Național Democrat este convins că doar prin promovarea politicienilor care probează forță morală, responsabilitate și capacitate în luarea deciziilor în beneficiul cetățenilor, România poate avea sigurață și garanția unui nivel de trai civilizat.
  
14.03.2016 Președinte, Sunay OMER
 
PARTIDUL NAȚIONAL DEMOCRAT
Organizația Județeană Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii