Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir (PNL) „13.000 de constanteni isi vor pierde pensiile"

ro

12 Oct, 2009 02:48 1925 Marime text

Deputatul liberal Gheorghe Dragomir a declarat, potrivit constanteanul.com, că legea pensiilor, pe care guvernul Boc doreşte să-şi asume răspunderea, fără să o supună dezbaterii, va provoca pierderea dreptului la pensie pentru foarte mulţi cetăţeni din Constanţa.

„Sunt în Constanţa în jur de 13.000 de beneficiari ai legii prin care cetăţenii veniţi din Cadrilater primesc o pensie de aproape cinci milioane, la ora actuală. Această lege va dispărea. Gândiţi-vă că 13.000 de constănţeni vor pierde aceşti bani. Eu pot fi de acord cu această lege? Nu. Nu voi fi", a declarat Dragomir la Radio Sky, zilele trecute.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 17:40 LIBERALII din orasul Harsova de Constanta ,sunt RASPUNZATORI pentru ce se intampla in familia mea ,pentru ce se intampla in orasul meu ,pentru ce se intampla in tara mea.
  • un constantean 12 Oct, 2009 09:46 EU DIN CAUZA VOASTRA, A LIBERALILOR MI-AM PIERDUT LOCUL DE MUNCA. PENTRU CINE NU STIE, PNL CONSTANTA A FACUT O TELEVIZIUNE CARE A FUNCTIONAT NUMAI PE DURATA ALEGERILOR DIN 2008. DUPA AIA AU INCHIS-O SI NE AU DAT PE TOTI AFARA. PE SCURT, S-AU FOLOSIT DE OAMENI DAR NU LE-AU SPUS: "BAI FRAIERILOR NU VA LASATI LOCURILE DE MUNCA PENTRU UN AN DE ZILE" DECI ASTIA SUNT LIBERALII PENALI DIN CONSTANTA IN FRUNTE CU GHEORGHE DRAGOMIR, PUIU HASOTTI SI ALTII
  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 08:06 LIBERALII trebuie sa explice de UNDE au acesti oameni pensii si cine le-a dat. Este CRIZA in Romania si voi ,LIBERALII vreti sa dati cate doua PENSII, iar altii nu POT avea nici un loc de munca ?