Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant în judeţul Constanţa Un bărbat şi-a stropit concubina cu benzină. Apoi i-a dat foc

ro

24 Jul, 2017 15:53 1902 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpatul NICHIFOR NICULAE, din satul Ciocîrlia, comuna Ciocîrlia, jud. Constanţa, cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 21 iulie 2017, în jurul orelor 24.00, ca urmare a unei stări conflictuale cu fosta sa concubină, în vârstă de 51 de ani, inculpatul NICHIFOR NICULAE a incendiat-o ( prin stropire cu benzină ), victima suferind arsuri pe corp în proporţie de 40%. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost admisă la data de 23.07.2017 de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii