Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant lângă o școală din Constanța! Mămică lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, în 2019! Procesul, amânat

ro

30 Jun, 2023 11:04 4243 Marime text
 
 
  • Inculpatul este suspectat că a urmărit în fugă persoana vătămată ținând în mână un ciocan, iar pe aleea de acces către unitatea de învățământ, a lovit persoana vătămată de două ori cu ciocanul în zona spatelui, determinând căderea acesteia pe scările de acces în școală și a provocat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, tulburând prin acțiunile sale grav ordinea și liniștea publică, după cum susțin procurorii.
  • La rândul ei, inculpata este suspectată că, în contextul mai sus precizat, ar fi aruncat materii fecale dintr-o pungă pe care o avea asupra ei pe persoana vătămată (după ce aceasta fusese anterior lovită cu un ciocan de coinculpat și se afla căzută pe scările de acces în școală), murdărind-o în zona feței, pe gât și pe haine, în prezența mai multor elevi minori ce veneau la școală pentru participarea la cursuri.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 
 
 
Judecătorii din Constanța au stabilit un nou termen în dosarul în care o femeie a fost lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, totul petrecându-se lângă o școală din oraș!
 
Fapta a avut loc în 2019, iar în cauză au fost trimise în judecată două persoane, un bărbat și o femeie.    
 
Cazul se află acum în atenția judecătorilor, care au stabilit un nou termen pentru luna septembrie 2023.
 
Inculpații sunt acuzați de săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice! 
 
În actul de sesizare s-a reţinut în fapt că, aproape de finele anului 2019, într-o dimineață de noiembrie, inculpatul, în prezența mai multor minori ce se prezentau la școală pentru cursuri, a așteptat împreună cu coinculpata venirea persoanei vătămate (o femeie) în aproape de școala gimnazială nr. 6.
 
Inculpatul este suspectat că a urmărit în fugă persoana vătămată ținând în mână un ciocan, iar pe aleea de acces către unitatea de învățământ, a lovit persoana vătămată de două ori cu ciocanul în zona spatelui, determinând căderea acesteia pe scările de acces în școală și a provocat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, tulburând prin acțiunile sale grav ordinea și liniștea publică, după cum susțin procurorii.
 
La rândul ei, inculpata este suspectată că, în contextul mai sus precizat, ar fi aruncat materii fecale dintr-o pungă pe care o avea asupra ei pe persoana vătămată (după ce aceasta fusese anterior lovită cu un ciocan de coinculpat și se afla căzută pe scările de acces în școală), murdărind-o în zona feței, pe gât și pe haine, în prezența mai multor elevi minori ce veneau la școală pentru participarea la cursuri.
 
Mai grav, la toată scena, spun anchetatorii, a fost prezent și  fiul minor al persoanei vătămate.
 
Audiat fiind în calitate de suspect, inculpatul a declarat că avea un ciocan în mână deoarece trebuia să ajungă la o lucrare, iar conflictul ar fi început după ce persoana vătămată i-ar fi adresat, pe o rețea de socializare, cuvinte și expresii jignitoare, astfel provocându-l.
 
Audiat în calitate de inculpat, bărbatul a precizat că se prevalează de dreptul la tăcere.
 
De asemenea, audiată în calitate de suspectă/inculpată, femeia a precizat că se prevalează de dreptul la tăcere.
 
Conform unui certificat medico-legal, persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care au putut fi produse cu un corp dur (posibil ciocan), leziunile necesitând 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
 
Din procesul-verbal de redare înregistrări video, reiese că persoana vătămată vine să își lase copilul minor la școală, iar pe aleea de acces în curtea școlii persoana vătămată este urmărită de inculpat, fuge să se adăpostească în școală, însă nu reușește acest lucru, deoarece este ajunsă de inculpat, care fuge ținând în mână un ciocan. Inculpatul lovește persoana vătămată cu ciocanul în zona spatelui, apoi, după ce persoana vătămată este căzută la sol, o mai lovește odată cu același obiect, iar suspecta se apropie în alergare, se apleacă asupra persoanei vătămate și îi duce mâna dreaptă în zona feței.
 
Din procesul verbal de redare înregistrăzi video (...)2022 rezultă că la momentul incidentului, inculpata are asupra sa o pungă, căreia îi rupe nodul de închidere și ulterior se apleacă asupra persoanei vătămate și duce mâna dreaptă în zona feței acesteia.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 
 
Pentru a proteja identitățile și intimitatea părților implicate în acest dosar, nu vom publica numele reale ale persoanelor vizate și nici alte date care ar putea conduce la identificarea acestora.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Caz incredibil instrumentat de procurorii din Constanța!
Polițist trimis în judecată pentru că ar fi dezvăluit unui amic unde sunt amplasate radarele

 
Interceptări
Motivarea judecătorilor în dosarul polițistului din Constanța care a refuzat 4000 de euro mită!

 
Tupeu! A încercat să mituiască un polițist chiar în sediul Poliției Rutiere Constanța! Condamnare cu executare și banii confiscați
 
Scene interzise minorilor în sensul giratoriu de la Agigea!
Cum motivează judecătorii cazul bărbatului prins în timp ce săvârșea acte sexuale explicite pe DN 38

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii