Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriştii provoacă accidente în serie pe şoselele din Constanţa

ro

10 Jun, 2015 00:00 1631 Marime text
O femeie şi fiica sa au fost rănite uşor, luni seara, după ce taximetristul care le transporta spre casă a uitat să acorde prioritate într-o intersecţie, iar maşina a fost lovită, culmea, de un alt taximetru!
 
Conform poliţiştilor rutieri, în jurul orei 21.10, Z.T. (un bărbat de 58 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism (taxi) pe strada Corbului, dinspre strada Eliberării către strada I.L. Caragiale, şi, ajungând la intersecţia cu aceasta, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism (taxi), care circula pe strada I.L. Caragiale, dinspre strada Bravilor către Casa de Cultură, fiind condus de Ş.D. (un bărbat de 47 de ani, din Constanţa).
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a două pasagere din primul autoturism, respectiv G.C. (o femeie de 44 de ani, din Constanţa) şi G.E.D. (o fată de 15 ani, din Constanţa).
 
Tot luni, dar de dimineaţă, un alt taximetrist a produs un accident rutier în Mamaia, după ce nu s-a asigurat la intrarea într-un sens giratoriu, de pe banda a doua, şi a fost acroşat de un şofer care circula regulamentar, în acelaşi sens, pe banda a treia. Culmea însă, şoferul din urmă a fost depistat că se urcase la volan... băut!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii