Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărit şi abandonat Un tânăr care aduna donaţii, victima unor bărbaţi din Limanu

ro

25 Aug, 2014 00:00 1776 Marime text
Un tânăr de 22 de ani din satul Bajura, judeţul Botoşani, a fost victima unei tâlhării petrecute la Limanu. Joi, la orele serii, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Limanu, pentru a colecta donaţii în scop umanitar, bărbatul a fost acostat de trei bărbaţi.
 
Potrivit anchetatorilor, cei trei suspecţi au utilizat acte de violenţă şi ameninţare cu un obiect metalic şi l-au urcat cu forţa într-un autoturism înmatriculat în alt stat. Tânărul a fost, astfel, deposedat de bunuri, înscrisuri şi valori şi apoi abandonat între localităţile Limanu şi Mangalia.
 
Din verificări, poliţiştii au depistat autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani. Acesta era însoţit de alţi doi bărbaţi, de 21, respectiv 36 de an. Cele trei persoane, toate domiciliate pe raza localităţii Limanu, au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Liamanu pentru continuarea cercetărilor. Astfel, au fost descoperite şi bunurile sustrase tânărului din Botoşani, printre care telefonul mobil, documente şi o sumă de bani. Pe lângă acestea, poliţiştii au descoperit lângă maşină şi un cuţit.
 
Judecătoria Mangalia a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi dintre suspecţi, iar al treilea este cercetat sub control judiciar. Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii