Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şerban Raphael Andrei, din Craiova, încătuşat pentru tâlhărie de poliţiştii din Costineşti

ro

07 Aug, 2014 00:00 1839 Marime text


Şerban Raphael Andrei, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost încătuşat de poliţiştii din Costineşti. Acesta a fost identificat la scurt timp de la comiterea a două infracţiuni de tâlhărie de poliţiştii din staţiune. Mai precis, la data de 5 august, ora 15.00, poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi de către doi tineri cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în apa Mării Negre, le-au fost smulse de la gât lănţişoarele din aur.
Deplasându-se cu operativitate în zona indicată de victime, poliţiştii au depistat, la scurt timp, pe plaja din staţiune, un tânăr de 23 de ani din Craiova, care avea bunurile reclamate ca sustrase asupra sa, acestea fiind predate părţilor vătămate.

Poliţiştii constănţeni au ţinut să sublinieze, prin intermediul unui comunicat de presă, că astfel de fapte antisociale care afectează vacanţa turiştilor de pe litoralul Mării Negre sunt cercetate cu operativitate, dosarele penale întocmite fiind instrumentate cu celeritate, iar persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni urmând a fi sancţionate în conformitate cu legislaţia aflată în vigoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii