Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Individul care s-a urcat la volan fără permis şi a fost prins după o urmărire pe străzile din Piaţa Tomis 3 din Constanţa a fost arestat pentru 30 de zile

ro

27 Apr, 2017 16:34 5442 Marime text
La data de 27.04.2017, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut B.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 din C. pen.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 26.04.2017, în jurul orei 15:25, a condus autoturismul marca ”OPEL ASTRA”, pe aleea de acces dinspre Piaţa Tomis III către b-dul. Alexandru Lăpuşneanu, pe b-dul. Alexandru Lăpuşneanu şi ulterior pe b-dul. Tomis din mun. Constanţa, zona ”Peco MOL”, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pentru prinderea inculpatului, organele de poliție au fost nevoite să procedeze la urmărirea în trafic a acestuia, urmărire care s-a soldat cu coliziunea dintre autoturismul condus de către inculpat și autospeciala de poliție, după care inculpatul a  fugit pe jos, fiind prins și imobilizat la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul unde a abandonat autovehiculul.   

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie" - au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

UPDATE: Tânărul de 29 de ani din Constanţa a fost arestat pt 30 de zile și va fi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanța. Acesta este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii