Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie la… neatenţie! Hoţii au inventat o nouă metodă de a fura din casele oamenilor

ro

28 Jul, 2015 00:00 1377 Marime text
Inventivitatea hoţilor nu are limite. Un bărbat a găsit o metodă inedită de a fura: bătea la porţile oamenilor şi le spunea că îl doare rău burta, cerând să folosească toaleta. Apoi, cerea apă şi bicarbonat. Dacă oamenii spuneau că nu au, îi trimitea prin vecini. În timpul ăsta, el fura din casele respective. Mai mulţi bătrâni din Piaţa Chiliei - Tomis 2 s-au plâns poliţiştilor de la Secţia 1 că au fost înşelaţi în acest fel. Una dintre persoanele înşelate în acest mod, care locuieşte pe strada Maramureş, spune că are şi imagini video, de la sistemul de supraveghere montat la poartă. Acesta a declarat că, într-un moment de neatenţie, „bolnavul închipuit” i-a sustras, sâmbătă, suma de 120 de lei dintr-un portofel.

A doua zi, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de un alt cetăţean despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns pe poarta neasigurată a unui imobil aflat în construcţie de pe bulevardul Mamaia şi, profitând de neatenţia sa, a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

Acum se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală. Poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu permită accesul în curte sau în locuinţă persoanelor necunoscute, iar dacă fac acest lucru, să manifeste prudenţă maximă şi să nu lase „musafirii” necunoscuţi nesupravegheaţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii