Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoți cu cagule, în Sibiu. Jaful care a costat o viață și peste 200.000 de euro

ro

08 Nov, 2023 14:48 1072 Marime text
foto: Pexels Cei trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri sibian, pe care l-au bătut şi care a decedat în cursul nopţii la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), a precizat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

"Până la acest moment se estimează că ceasurile ar valora peste 200.000 de euro", a explicat procurorul Mihaela Ruginosu.

Potrivit acesteia, cei trei hoţi nu au furat bani din casa afaceristului sibian.

După decesul victimei, cei trei hoţi care l-au tâlhărit şi bătut în propria casă sunt urmăriţi pentru "omor calificat în formă continuată" şi "tâlhărie calificată".

Pentru prinderea făptaşilor, echipa de anchetatori de la Sibiu este ajutată şi de doi specialişti din Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Luni, 6 noiembrie, la ora 2,30, trei bărbaţi purtând cagule au intrat prin efracţie în casa omului de afaceri sibian, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu.

"Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare. La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţă a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii", potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Deocamdată, cei trei hoţi nu au fost prinşi.


Citește și:

Bărbat din Aiud sub influența alcoolului, acuzat de furt și amenințare împotriva bunicii sale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii