Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Durere fără margini în IPJ Constanţa Comisarul-şef Dănuţ Pisică a decedat în urma unui infarct. Avea 47 de ani

ro

17 Feb, 2013 22:41 5024 Marime text
pisica__Danut_Pisica_07.jpg

Doliu în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa. Unul dintre cei mai buni oameni ai legii din Constanţa, comisarul-şef Dănuţ Pisică, a decedat. Tragedia a avut loc ieri, în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Constanţa. Comisarul-şef Dănuţ Pisică, adjunct al şefului Poliţiei municipiului Constanţa, a suferit un infarct, vineri seara. În ciuda eforturilor depuse de medici, comisarul-şef a decedat. Dănuţ Pisică a intrat în Poliţie în anul 1987 şi a ocupat postul de şef al Serviciului de Ordine Publică, apoi pe cel de ofiţer specialist cercetări penale, şef al Secţiei 1 de Poliţie Constanţa şi adjunct al şefului Poliţiei municipiului Constanţa. Comisarul-şef Adrian Rapotan, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ne-a declarat că a fost coleg şi prieten cu Dănuţ Pisică timp de aproape 20 de ani.

Poliţistul avea 47 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 18 Feb, 2013 19:05 Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante! Florin S, IASI
  • fara nume 18 Feb, 2013 17:51 Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante. Florin Stifiuc IASI
  • isbasescu nina 18 Feb, 2013 14:38 CE CUVINTE,OARE,AR PUTEA EXPRIMA STUPOAREA SI DUREREA LA AFLAREA ACESTEI CUMPLITE VESTI ??? O SA AM REMUSCARI TOATA VIATA PTR.CA,DATORITA DISTANTEI NU AM GASIT TIMPUL NECESAR CA NE VEDEM DE CATIVA ANI....A FOST UN OM INTELIGENT,CAPABIL,UN FAMILIST SI UN TATA MINUNAT,UN OM DISPONIBIL PTR.ORICINE I-AR FI CERUT AJUTORUL,SURAZATOR SI MEREU CU UN CUVANT DE INCURAJARE.COLEGII DE SERVICIU AU PIERDUT UN OM DE VALOARE. CONDOLEANTE FAMILIEI.DUMNEZEU SA-L IERTE ! SPER CA DE ACOLO,DE SUS,VA AVEA ACEEASI GRIJA DE FETITELE LUI ,CARORA LE-A DAT O EDUCATIE ALEASA. MULT PREA DEVREME AI PLECAT DINTRE NOI !
  • Col.(Rz.) F.G.D. 18 Feb, 2013 10:28 Adresez familiei sincere condoleante, iar despre cel care a fost " gaborul " Danut Pisica, ca asa-i placea lui sa spuna cand era cu prietenii, vreau sa va spun ca avea calitati depline 100 % de " copoi " destoinic si dibace. El avea un suflet mare si nu ar fi pedepsit absolut pe nimeni daca nu existau probe beton privind infaptuirea vreunei infractiuni sau contraventii. Adio bun camarad si calea ta spre Rai sa se deschida, pentru ca acolo este locul tau acum cand ne-ai parasit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si ingerii sa-l aiba in paza lor.
  • Laurentiu Ch. 18 Feb, 2013 09:38 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !! A fost un coleg foaret bun , dar prea repede a plecat dintre noi! Sunt stupefiat de aceasta cumplta veste ! Condoleante familiei indoliate si DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE !
  • Mariana 18 Feb, 2013 07:19 Dumnezeu sa-l ierte ,ai fost si vei ramane un EXEMPLU in familia noastra ,pacat ca ne ai parasit atat de tanar.Durerea din suflet si amintirea va persista mereu ,NU TE VOM UITA! Mariana ,IASI