Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune procurorul Sadîc Zafer despre crima, de aseară, din Constanța. Cazuri instrumentate de celebrul criminalist la Constanța

ro

22 Oct, 2017 07:38 11071 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au declanșat o amplă anchetă pentru a stabili cauzele care au declanșat crima, din municipiul Constanța, de pe strada Theodor Burada.

Acolo, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre protagoniștii scandalului ar fi intrat, în casă, peste prietenul cu care stătuse la un pahar, unde l-ar fi ucis.

Deși medicii de la SAJ Constanța au sosit de urgență la fața locului pacientul a decedat în urma loviturilor.

Cei doi, presupusul asasin și decedatul, în vârstă de 62 de ani, fuseseră mai devreme la pescuit, împreună.

 

Procurorul-şef Secţie Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa Sadîc Zafer, care se ocupă de caz a declarat, azi noapte, că au ”fost sesizați, referitor la faptul că o persoană a rugat un vecin să anunțe poliția că ar fi omorât o cunoștință.

Deocamdată, efectuăm cercetări la fața locului, este prematur să ne pronunțăm. Decedatul prezintă semne de violență, și urmează ca la autopsie să vedem cauzele cauzele morții dar se pare că a avut parte de o moarte violentă.

Deocamdată, suspectul în cauză, a afirmat că el este autorul agresiunii. A lovit victima în urma unui conflict spontan după ce au consumat împreună băuturi alcoolice”.

 
Cazuri instrumentate de celebrul procuror de la Constanța

Facem precizarea că Sadîc Zafer a instrumentat cazuri de răsunet
, cum ar fi cel al călugărului decapitat la Ghindăreşti, cel al individului din Cumpăna care şi-a ucis concubina, iar apoi i-a ciopârţit cadavrul, dar şi cazul triplului omor care a îngrozit Mangalia în 2004, în urma căruia albanezul Shyti Blenis a fost condamnat la detenţie pe viaţă.

De asemenea, procurorul s-a ocupat şi de cazul crimei de la Delfinariu, când Adriana Farcaş, o tânără de 32 de ani, a fost înjunghiată de 11 ori de un individ căruia a refuzat să îi mai dea ţigări pe datorie.
 

Mai citește și 

UPDATE. Crime? Poliția în alertă Bărbat mort, în Constanța, în urma unei altercații. Un altul s-ar fi sinucis. Imagini de la eveniment (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii