Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte ani de la crima din staţia de autobuz de la Delfinariu! (FOTO+VIDEO)

ro

28 May, 2023 11:02 8145 Marime text


 
  • Dosarul a fost instrumentat de procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.   
  • Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 26 de ani de închisoare, decizia fiind una definitivă.


Șapte ani de crima staţia de autobuz de la Delfinariu (bulevardul Mamaia)! 

Fapta îngrozitoare a avut loc în mai 2016.

Victima avea 33 de ani și era angajată ca vânzătoare în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz. 

La data de 27 mai 2016, victima a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat, de 35 de ani, a folosit un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.   
 
Conform anchetatorilor, înainte de crimă, inculpatul ar fi băut un litru de ţuică, ar fi luat un cuţit şi era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit.
 
În drum, inculpatul a intrat în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra vitima, pentru a lua un pachet de ţigări, deşi nu avea bani la el. Bărbatul i-ar fi cerut victimei să nu ţipe, să-i dea un pachet de ţigări, că nu-i face rău.
 
Victima l-ar fi refuzat. Atunci, el ar fi scos cuţitul şi ar fi ameninţat-o să-i dea ţigări, că altfel o omoară. Femeia ar fi ţipat, iar bărbatul ar fi intrat după ea şi ar fi înjunghiat-o. De 11 ori.
 
După faptă, autorul a fugit, s-a dus acasă şi s-a culcat. A doua zi, şi-a strâns bagajele şi a plecat. Dorea să plece din ţară, în Italia, la mama lui. A fost prins în gara din Sibiu.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 26 de ani de închisoare, decizia fiind una definitivă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii