Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, la un pas de libertate

ro

11 Apr, 2013 00:00 1324 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa i-au prezentat instanţei de judecată, la data de 9 aprilie, pe Gheorghe Agantin, de 29 de ani, pe Nicolae Ciobotaru, de 29 de ani, pe Elvis Ciobotaru, de 24 de ani, toţi din Tulcea, pe Ion Mărgean, de 21 de ani, şi pe Ghiţă Ciobotaru, de 18 ani, ambii din Galaţi, magistraţii dispunând arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Amintim că, la data de 8 aprilie, la ora 11.40, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie din Constanţa cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a fost luată de persoane necunoscute de pe o stradă din cartierul Palazu Mare, cu un autoturism de culoare închisă, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.
În urma activităţilor specifice, în scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi scos din trafic un autoturism care corespundea descrierilor făcute de către mama minorei. În autoturism au fost identificaţi cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, din Tulcea şi Galaţi, precum şi minora de 16 ani.
Din primele verificări poliţiştii au constatat că minora, în timp ce se deplasa către casă, a fost acostată de suspecţi, ulterior, contra voinţei sale, a fost urcată în autoturism, plecând spre o direcţie necunoscută.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
Azi, Tribunalul Constanţa va judeca recursurile formulate de cei cinci arestaţi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii