Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă la pompieri. Incendiu violent la Cuptorul 2 Calcinare al SC ALUMINIU SA din Tulcea. Intervin zeci de pompieri, inclusiv de la Constanţa (galerie foto)

ro

05 Jul, 2017 17:07 3352 Marime text
Pompierii din cadrul DetașamentuluiTulcea intervin în această după amiază pentru limitarea efectelor unui incendiu ce a izbucnit la Cuptorul 2 Calcinare al SC ALUMINIU SA.

La faţa locului se intervine cu 4 autospeciale cu apă și spumă și o autoscara. 

Sunt 2 persoane rănite, preluate de SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Facem precizarea ca in Cuptorul 2 Calcinare se află trei tone de aluminiu, instalaţia fiind în funcţiune. În urma incendiului are loc şi revarsare de material din instalaţii. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea a declarat pentru ZIUA de Constanţa că nu a fost o explozie şi nici deverasare de material incandescent. 

Din ordinul Inspectorului General, salvatorii din cele 2 județe se retrag, forțele Detașamentului intervin la răcirea angrenajelor metalice. 

UPDATE: ora 17.55

Incendiul a fost lichidat. Forțele de intervenție se retrag din dispozitiv. 

UPDATE. ora 16.45 

Cadrele medicale au precizat că este vorba despre trei victime, cu arsuri grad 1-2 la membrele inferioare,stabili hemodinamic, transportați la UPU Tulcea. Victimele, cu vârsta de 55,50 si 40 ani sunt fără probleme deosebite. 

A mai existat o a patra victimă, care inițial a primit îngrijiri medicale la locul de muncă, iar acum a fost și ea preluată de SAJ. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii