Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celco SA va construi o nouă magazie pe șoseaua Industrială din Constanța

ro

26 Jan, 2022 00:00 1786 Marime text
  • APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
  • Construcția va fi utilizată pentru depozitarea pastei de aluminiu necesară procesului tehnologic
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de către firma Celco SA.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire magazie parter și organizara executiei”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. sos. Industrială, nr.5,  judetul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amplasamentul proiectului este în intravilanul mun. Constanța, Sos. Industrială nr. 5 și este proprietatea titularului. Terenul are o suprafață totală de 65.384 mp și NC 223986. Prin prezentul proiect se propune realizarea unei magazii în suprafață de 112 mp, cu regim de înălțime parter. Construcția va fi utilizată pentru depozitarea pastei de aluminiu necesară procesului tehnologic. Magazia va avea un singur spațiu, fără compartimentări interioare și va fi în stil arhitectural modern, industrial.
 
Reamintim că, pe 3 iulie 2021, în jurul orei 16.00, s-a produs o explozie, în Constanța, la Celco – Zona Industrială. Mesajul RO-ALERT emis informa populația că explozia produsă este urmată de un incendiu cu degajări mari de noxe.
 

Despre Celco SA

 
Societatea are sediul social în municipiul Constanța, pe șos. Industrială nr. 5, fiind înființată în anul 1991. Asociați în firmă sunt Ion Dușu, care deține 41,74%, Niculae Dușu, care deține 41,74%, Complex Condor Sa, care deține 13,44% și PPM Listă Acționari PF – 3,07%. Persoanele din conducere sunt: Dumitru Carapiti – administrator, Ion Dușu – administrator, Niculae Dușu – administrator, Negrișan Julieta Cristina – director economic, Ion Secăreanu – director. Nexia Crg SRL este auditor. În anul 2020, firma a raportat 276 de salariați, la o cifră de afaceri de 168.228.127 lei, cu un profit de 48.435.106 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Momentul în care se produce deflagrația la Celco Constanța. Avem filmarea (galerie foto+video)

 
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii