Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție de urne de vot pentru secțiile de votare din municipiul Constanța

ro

30 Apr, 2020 00:00 1564 Marime text
Municipalitatea achiziționează un număr de 210 urne cu dimensiunea de 55x55x90 cm pentru secțiile de votare din Constanța. Urnele trebuie confecționate la dimensiunile solicitate, cu cadru de inox/aluminiu îmbrăcate în policarbonat (plexiglas) opac (colorat), cu capac detașabil, prevăzute cu fantă pentru introducerea buletinului de vot și orificii pentru aplicarea sigilului.

Transportul produselor trebuie sa fie asigurat si suportat de catre ofertant pana la sediul beneficiarului. Ofertantul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum si faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică(copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul). Oferta va fi întocmită în conformitate cu cerințele mai sus menționate, astfel încât informațiile din oferta depusă să permită identificarea cu ușurință a corespondenței cu toate cerințele și specificațiile din caietul de sarcini atașat prezentului anunț.

Valoarea estimată este 73.500 lei fără TVA.  Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite până la data de 06.05.2020pe adresa de e-mail andreea.apostol@primariaconstanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii