Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:09 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecserv Interprod va înlocui tâmplăria la clădirile de pe raza SRCF Constanţa (document)

ro

09 Nov, 2018 00:00 432 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA - Sucursala Regională CF Constanţa a semnat cu societatea Ecserv Interprod SRL, care şi-a adjudecat contractul „Înlocuit tâmplărie la clădiri pe raza SRCF Constanţa“, în valoare de 248.699,63 de lei.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de înlocuire a tâmplăriei existente, din lemn sau din metal, cu tâmplărie PVC sau aluminiu cu geam termopan la clădiri de pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa, în vederea asigurării condiţiilor optime de lucru a personalului CF care îşi desfăşoară activitatea în aceste clădiri.
 
Lucrarea constă în demontarea tâmplăriei vechi, confecţionarea şi montajul tâmplăriei noi şi al geamurilor termopan, precum şi refacerea glafurilor după înlocuirea tâmplăriei la clădirile de pe raza SRCF Constanţa. Sunt prevăzute pentru înlocuire 55 bucăţi uşi cu suprafaţa de 112,48 mp şi 147 bucăţi ferestre cu suprafaţa de 196,51 mp. Dimensiunile şi caracteristicile tâmplăriei, pentru fiecare obiectiv în parte, sunt prezentate în tabloul de tâmplărie din ANEXA 2 la caietul de sarcini. Categoriile de lucrări ce se vor executa sunt prevăzute în caietul de sarcini, iar cantităţile de lucrări şi materialele aferente acestora sunt detaliate în listele de cantităţi. Graficul de execuţie este de maximum 3 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire din cadrul CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanţa, sunt Dorin Ioan Maer - director, Radu Anton - şef Revizorat SC, Mega Joiţa - director adjunct, Moisei Claudiu - şef Divizie Linii, Daniel Petrescu - şef Serviciu Linii - Divizia Linii, Mihai Şapera - şef Serviciu Întreţinere Clădiri, Divizia Linii, Valeria Popa - Serviciul Întreţinere Clădiri, Divizia Linii, Mirela Tudică - Serviciul Tehnico-Economic, Divizia Linii, Gabriela Tiron - şef Serviciu PDFC-Economic, Alina Ciobanu - şef Serviciu BAI - Economic, Camelia Răceanu - şef Oficiul Juridic, Marcel Butoi - şef Birou Avizare documentaţii, reprezentare, Oficiul Juridic, Camelia Nacu - Oficiul Juridic, Adriana Laurenţia Popescu - Oficiul Juridic, Tuzluchi Iulia - Oficiul Juridic, Daniela Poşircă - Oficiul Juridic, Florina Olimpia Stanciu - Oficiul Juridic, Maria Magnea - şef Serviciu Achiziţii Publice, Daniel-Marius Toader - Expert Achiziţii, Serviciul Achiziţii Publice, Mariana Başcoveanu - Serviciul Achiziţii Publice, Roxana-Georgiana Dăscălescu - Serviciul Achiziţii Publice.
 
Ecserv Interprod SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înmatriculată în anul 2002, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 45.200 de lei, integral vărsat, este compus din 4.520 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Sintea Claudiu Mihăiţă şi Schmilevschi Eduard sunt asociaţi, fiecare cu 50% din capitalul social. Schmilevschi Eduard este administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 33 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 2.784.630 de lei şi un profit de 10.068 de lei. De asemenea, în anul fiscal  2016, firma cu 36 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 3.490.628 de lei şi un profit de 5.306 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 27 de salariaţi, cifră de afaceri de 2.331.280 de lei şi un profit de 69.984 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii