Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:15 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care în 2016 livra coşurile de gunoi în municipiul Constanţa a câştigat un nou contract atribuit de administraţia Făgădău

ro

04 Jul, 2018 00:00 739 Marime text
Municipalitatea a atribuit un nou contract privind achiziţia şi montarea de panouri şi plăcuţe de informare, avertizare şi înştiinţare, care urmează să fie amplasate în oraş. Achiziţia s-a realizat pe două loturi, respectiv: lot 1 - panouri şi plăcuţe confecţionate din structură metalică şi lot 2 - panouri şi plăcuţe confecţionate din aluminiu compozit. Au fost primite două oferte, iar valoarea finală a contractului a fost de 143.923 de lei.

Câştigătorul achiziţiei a fost Belmar Prod SRL, cu sediul social în localitatea Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ. Înfiinţată în 2008, Belmar Prod SRL are un capital social subscris de 500 de lei, integral vărsat, activitatea principală fiind comerţul cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate. Asociatul unic al firmei este Andreea-Elena Biţa, ce deţine şi funcţia de administrator cu puteri depline.
 
Vă reamintim că Municipiul Constanţa a atribuit contractul „Achiziţie şi montare coşuri de gunoi stradale 2015“ aceleiaşi societăţi comerciale, iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 399.000 de lei fără TVA. Obiectul contractului a constat în achiziţionarea şi montarea de coşuri de gunoi stradale în scopul menţinerii curăţeniei stradale în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Citeşte şi:
 
Municipiul Constanţa achiziţionează coşuri de gunoi de la Belmar Prod SRL (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii