Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA de Constanţa lansează Biblioteca Virtuală, în cadrul proiectului jurnalistic #sărbătoreşteDobrogea

ro

21 Nov, 2017 00:00 3850 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa desfăşoară un amplu proiect, dedicat împlinirii a 139 de ani de la reintegrarea Dobrogei la Statul Român şi a 17 ani de activitate jurnalistică, denumit #sărbătoreşteDobrogea.
 
Din demersul - unic şi curajos - de a readuce în atenţia actualelor generaţii acest moment crucial în devenirea noastră face parte şi masa rotundă pe care conducerea ZIUA de Constanţa o organizează sub un titlu sugestiv, #sărbătoresteDobrogea, şi la care sunt invitate autorităţile locale şi personalităţile culturale şi de marcă ale Dobrogei.
 
Şi dacă în urmă cu 119 ani pionierul culturii româneşti în Dobrogea Petru Vulcan inaugura prima bibliotecă publică la Constanţa, pe 23 noiembrie 2017, printr-o onorantă coincidenţă, cotidianul ZIUA de Constanţa, conştient de rolul său pe tărâmul cultural dobrogean, inaugurează prima BIBLIOTECĂ VIRTUALĂ - Fondul Documentar „Dobrogea de ieri şi de azi“.
 
Demersul nostru jurnalistic onest constituie un puternic mesaj adresat autorităţilor publice locale şi centrale, pentru conştientizarea ISTORIEI DOBROGEI! SUS INIMILE! LA MULŢI ANI, DOBROGEA!
 
Citeşte şi:
 
ZIUA de Constanţa lansează, în curând, Îndreptarul de iubire
 
Zi după zi, până la Ziua Dobrogei, ZIUA de Constanţa va fi semnalul, apelul, conştiinţa care #sărbătoreşte Dobrogea

Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
 
Ziua Dobrogei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii