Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta Andreia şi Farid SRL, neeligibilă Licitaţie pentru sectorul de plajă Mamaia II, subsector 14 (document)

ro

19 Jul, 2017 00:00 3106 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, anul trecut, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor, sector Mamaia II, subsector 14.
 
Comisia de evaluare, numită prin Decizia nr. 287/21.04.2016, emisă de directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române, s-a întrunit la data de 1 iunie 2016, în vederea deschiderii ofertelor depuse pentru licitaţia publică privind atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Mamaia II, subsector 14.
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30.
 
La această licitaţie a participat SC Andreia şi Farid SRL, care a oferit 37.660 de lei. Asta în condiţiile în care preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Mamaia II, subsector 14, a fost de 37.590,50 de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
Ulterior analizării ofertei, comisia a stabilit că, „prin oferta depusă, nu s-a făcut dovada deţinerii în proprietate sau leasing a unei ambarcaţiuni de agrement nautic cu motor cu o lungime de cel puţin cinci metri, înmatriculată în România, având ca scop intervenţia în caz de accidente“.
 
Din acest motiv, comisia a declarat neeligibilă oferta depusă de SC Andreia şi Farid SRL.
Comisia de evaluare a fost formată din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Valentin Radu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru).
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la 18 iunie, SC Andreia şi Farid SRL are sediul social în Tuzla. Asociatul unic al firmei este Mirela Lazăr, din Constanţa, născută la data de 9.10.1967, în Constanţa. SC Andreia şi Farid SRL are ca obiect de activitate „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii