Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de 84 de milioane de euro Municipalitatea Constanţa cofinanţează modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare

ro

01 Jun, 2017 00:00 1752 Marime text
Consilierii locali municipali au aprobat, în unanimitate, în urma unor dezbateri şi clarificări din partea primarului Decebal Făgădău şi a reprezentantului RAJA, Rodica Mihai, un proiect de hotărâre prin care se cofinanțează modernizarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Proiectul are o valoare totală de 84 de milioane de euro, din care municipalitatea va cofinanţa 2%, respectiv aproximativ 1,6 milioane de euro.

„Vor fi extinse rețelele de alimentare cu apă și canalizare pe străzile unde acestea nu există, iar pe celelalte se vor moderniza”, a declarat vizibil mulţumit de votul din CLM, primarul Decebal Făgădău. Edilul a mai afirmat că în următoarea perioadă, va trimite adrese și celorlalți furnizori de utilități, pentru ca și aceștia să-și înființeze rețelele pe străzile unde acestea nu există și să treacă la modernizarea lor unde acest lucru se impune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii