Portrete
Oameni care au făcut istorie culturală în Dobrogea
03:11 10 12 2016 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Metallica-35 de ani de la înființare. Ce melodii vă amintiți? (video)

ro

28 Oct, 2016 02:03 882 Marime text
Potrivit wikipedia, astăzi, trupa Metallica împlinește 35 de ani de la înființare.
 
Este o formație de thrash metal din Los Angeles, California, SUA ți de la înființare a reușit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea.
Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Face parte din „Big Four of Thrash” alături de Slayer, Megadeth și Anthrax.
 
Membri fondatori
James Hetfield (solist, chitară ritmică)
Lars Ulrich (baterie)
Ron McGrovney (chitară bass)
Dave Mustaine (chitară principală).
 
Discografie
Kill 'Em All (1983)
Ride the Lightning (1984)
Master of Puppets (1986)
...And Justice for All (1988)
Metallica (1991)
Load (1996)
ReLoad (1997)
Garage Inc. (1998)
St. Anger (2003)
Death Magnetic (2008)
Quebec Magnetic (2012).

Sursa foto: Metallica.com
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii