Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:52 15 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Metallica va reveni anul viitor în România. Va concerta pe 14 august, pe Arena Naţională din Bucureşti

ro

24 Sep, 2018 11:46 867 Marime text
Trupa Metallica va reveni anul viitor în România, pentru un concert ce va avea loc pe 14 august, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Emagic, evenimentul face parte din "Worldwired Tour 2019", ce cuprinde 25 de concerte în Europa şi Marea Britanie.

Turneul Worldwired se întoarce în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel.

După seria de concerte indoor din 2017 - 2018 ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul. 

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP pentru o experiență Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie. 

Vânzarea generală începe vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00 pe http://metallica.emagic.ro, www.eventim.ro și www.iabilet.ro, iar membrii fanclubului Metallica vor putea achiziționa bilete începând de marți, 25 septembrie, mai multe informații fiind disponibile pe www.metallica.com. 

Sursa foto: Facebook/Emagic

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii